16 Ocak 2019 Genel 0 comment

ÖZYILDIRIM GRUP’TA SİAD EXPO’YA KATILACAK

Plastik sektöründe PRENS-PRENSES, oyuncak sektöründe KING KIDS, şemsiye sektöründe OD’S DISPLAY markaları ile Türkiye ve dünyada adından söz ettiren Özyıldırım Group Fuardaki yerini aldı!

SİNOP İÇİN BULUŞALIM BİRLİKTE KAZANALIM!

Yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneği birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı) ’na dönüştürdü.

SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 ARALIK 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi(İFM)’de düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanması ve KOSGEB tarafından desteklenmesi ile de uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesini duyurmuş olacak.

Fuara katılacak Sinoplu iş adamları şimdiden yerlerini almaya başladı. Ürün çeşitliliği ve kalitesi ile plastik sektörünün 1 numarası olan Özyıldırım Group Sinop İş Adamları Fuarı’nda yer alarak katılımcılarla buluşacak.

1993 YILINDA PLASTİK SEKTÖRÜNDE BAŞLANGIÇ YAPAN FİRMA İLK YILLARDAN İTİBAREN YAPMIŞ OLDUĞU YENİLİKLERLE SEKTÖRÜN DİĞER TEMSİLCİLERİNDEN FARKLI OLDUĞUNU ORTAYA KOYMUŞTUR.

Başlangıçta güneş şemsiyeleri için plastik alt bidonlar üreten firma, 2000 yılında mağaza vitrin dekorasyonunun önemli unsurlarından birisi olan plastik vitrin mankeni üretimine yepyeni modellerle PRENS-PRENSES markası ile sektörde kendini göstermiş, ürün çeşitliliği ve kalitesi ile dünyada 1 numaraya yerleşmiştir. 2005 yılında,deneyim ve tecrübelerini diğer bir sektör olan eğitici oyun gereçlerine taşıyarak, KING KIDS markası ile oyun grupları üretimine geçmiştir.

Yıllardır Türkiye’nin lider markalarına güneş şemsiyeleri için tasarımlar yaparken,2012 yılında güneş şemsiyeleri üretiminede geçerek OD’S DISPLAY markası ile şemsiye alt bidonlarınıda içine alarak bu üç sektörde,Türkiye ve dünyada adından söz edilen bir firma haline gelmiştir. 20.000 m2. üretim tesisiyle 52 ülkeye ihracat yapan firmadır.

Sinoplu İş Adamları Fuarımıza katılım sözleşmesini Proaktif Fuarcılık firması yönetim kurulu başkanı Hüseyin ŞAHİN ile imzalayan Öz Yıldırım Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Yıldırım konuşmasında

‘İlki 2017 yılında yapılan Sinop İş Dünyası ve Girişimci Formu’nun uluslararası alana taşınarak fuar formatında yapılmasından duyduğu memnuniyeti’ ifade etti, “ Bu fuarın kurumsal kimliğimizi tanıtırken çok etkili olacağını düşünüyoruz. Marka farkındalıklarımız sergilediğimiz ürünlerde daha çok göze gelecektir. Sinop olarak enerjimizi ve güç birliğimizin ortaya çıkacağı bir fuar olacak. Sinoplu İş Adamlarının birlik ve beraberlik içerisinde olmaları bizi daha güçlü kılacaktır.”

demiştir. Proaktif Fuarcılık firması yönetim kurulu başkanı Hüseyin ŞAHİN ise fuara Sinoplu İş Adamlarının ilgi ve alakasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Fuara uzun bir süre kalmasına rağmen Sinop İş Dünyasının fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirterek iş dünyasına teşekkür etti.