10 Aralık 2019 Genel 0 comment

SEKTÖRÜN ÖNEMLİ FİRMALARINDAN KEKLİK ÇELİK KAPI DA SİAD EXPO’DA!

SİNOP İÇİN BULUŞALIM BİRLİKTE KAZANALIM!

Yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneği birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı)’na dönüştürdü. SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 ARALIK 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi(İFM)’de düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanması ve KOSGEB tarafından desteklenmesi ile de uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesini duyurmuş olacak. Sektörün önemli firmalarından Keklik Çelik Kapı da Siad Expo’da yerini aldı.

Keklik Ticaret 1987 yılında Mustafa KEKLİK tarafından kurulmuş olup; demir doğrama, alüminyum doğrama, çelik kapı, toptan ve perakende satış ve çelik sektöründe yer göstermektedir. 2007 yılında çelik kapı ve yangın kapıları sektöründe gelişim ve üretici eksikliğini fark ederek özünden ayrılmayıp bu sektöre adımını atmıştır. Bu tarihten itibaren müşteri memnuniyeti odaklı, kalıplaşmış düşünce ve klişelerin dışında kalite ve verimliliği esas alan, üretim aşamasından pazarlama aşamasına kadar tüm dallarda kalite standardından vazgeçmeyen çizgisi ile sektörde önemli bir yer edinmiştir. Üretim teknolojilerindeki değişimleri yakından takip ederek üretim bandını tamamen bilgisayar destekli (CNC) makineler ile yenileyen firma önce insan anlayışını temel prensip edinip; eğitilmiş, deneyimli, katılımcı iş gücü misyonu oluşturarak, toplam kalite yaklaşımıyla hizmette farklılık ve artı değer yaratmak adına müşteri ve çözüm odaklı, hesaplı ve kaliteden vazgeçmeyen, sosyal sorumlulukların bilincinde bir kurumsal yapı oluşturmaya gayret göstermiştir. Keklik Çelik Kapı firması toplam 5000m2 alanın 1200m2’sini kapalı alan olarak kullanarak, gerekli deneyimli eleman portföyü ve makine parkuru ile sektörün ihtiyaçlarına çözüm üretmeye gayret göstermektedir. 20 yılı aşkın bilgi, birikim ve deneyimini daha iyi hizmet, seri üretim, tüm alanlarda kalite ve sınırsız hizmet anlayışıyla harmanlayarak sektöründeki firmalar ile müşterinin takdir ve beğenisini kazanmıştır.

Bu faaliyetleri ve yenilikçi, farklı sorunlara farklı çözümler üreten, müşteri memnuniyeti odaklı, teknolojiyi katma değere çeviren çizgisi ile KEKLİK METAL kısa sürede sektörünün en önde gelen firmaları arasında adını yazdırmıştır.

Sizleri de Keklik Çelik Kapı firması ile tanışmaya, Sinoplu İş Adamları Fuarı’na davet ediyoruz.