10 Temmuz 2019 Genel 0 comment

REKLAM SEKTÖRÜNÜN ÖNCÜLERİNDEN OLAN MİM MEDYA DA SİAD EXPO’DA YERİNİ ALDI!

Yenilikçi ve gelişime açık olan Sinoplu İş Adamları Derneği birlik ve beraberlik içinde yaptığı başarılı çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek 2017 SİAD forumunu 2019 Uluslararası SİADEXPO (Sinoplu İş Adamları Fuarı) ’na dönüştürdü.

SİAD ve Proaktif Fuarcılık iş birliği ile 19-22 ARALIK 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi(İFM)’de düzenlenecek olan Sinoplu İş Adamları Fuarı, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) tarafından onaylanması ve KOSGEB tarafından desteklenmesi ile de uluslararası arenada Sinop İş Dünyasının sesini duyurmuş olacak.

Sektörünün önemli isimlerinden MİM MEDYA firması da SİAD EXPO’da yerini aldı. Sektöründe 18. yaşını dolduran Mim Medya (Medya İletişim Merkezi) Outdoor, Digital Medya satın alma-planlama ve event başta olmak üzere faaliyet gösteren bir hizmet ajansıdır.

Mim Medya , Türkiye’de açık hava reklam sektöründe, kurulduğundan bugüne kadar müşterilerine hizmet vermeye devam etmektedir. Amacı; açık hava sektöründe, tanımlanmış reklam mecralarının sektörde kurumsal ve güvenilir bir yapı içerisinde reklam verenle buluşmasını sağlamaktır. İhtiyaç tespiti ve ihtiyaca yönelik hedefleme, sorun ve istek bazında farklı yollar ile çözüm üretme, çoktan seçmeli ihtiyaç analizli çözüm önerileri sunma, hedef kitle bazlı ve birebir iletişim kurma, sosyal medya paylaşımları, infulencer iletişimi ve programatik, hedeflemeli analiz ve raporlama, tüketici iletişiminde zenginleştirilmiş iletişim deneyimi, samimiyet bağı ve çoklu uygulamalarla farklılaşan hizmetler sunmaktadır.

Etkinlikte ise iki türlü hizmet vermektedir. Birincisi Shell, Kia, Socar , Turkcell, Kipa gibi ulusal ve uluslar arası firmaların bayii toplantıları, bayii gezileri ya da farklı iç organizasyon ve tanıtımlarını(sponsorluk operasyonları da dahil) kurumsal etkinliklerini gerçekleştirmektedir. İkinci olarak da Etnospor Kültür Festivali, Malazgirt 1071 gibi geniş çaplı organizasyonların operasyonunu gerçekleştirmektedir.

Mim Medya, uzman ve eğitimli çalışanlarıyla kısa sürede müşterilerin güvenini kazanmayı başarmıştır. Koşulsuz müşteri memnuniyetini temel ilke edinen Mim Medya, “Kaliteli hızlı servis, doğru proje ve baskı kalitesi, montaj ve uygulamaları ile verilen sözlerin koşulsuz tutulması’’ parolası ile çalışmaktadır. Mim medya, bünyesinde 12 yıldır yayın yapan Daily show Fuar gazetesi ile sektörün nabzını tutmaya devam etmektedir. Türkiye’nin en seçkin yüksek tirajlı ulusal gazete ve televizyonları ile ortak projeler üreterek sektöre özel çalışmalar yapmaktadır.

Proaktif Fuarcılık firması yönetim kurulu başkanı Hüseyin ŞAHİN ise fuara Sinoplu İş Adamlarının ilgi ve alakasından memnuniyet duyduklarını ifade etti. Fuara uzun bir süre olmasına rağmen Sinop İş Dünyasının fuara yoğun ilgi gösterdiğini belirterek iş dünyasına teşekkür etti.